Κυριακάτικο Παιχνίδι!

Κυριακάτικο Παιχνίδι!

Κανείς μας δεν θα έλεγε όχι σε λίγη διασκέδαση μετά...φαγητού!

Το Κυριακάτικο Τραπέζι για κάποιους αποτελεί οικογενειακή παράδοση, για άλλους ευκαιρία να βρεθούν με φίλους και για μερικούς…αγγαρεία! Κανείς μας όμως δεν θα έλεγε όχι σε λίγη διασκέδαση μετά…φαγητού. Διαλέξτε το Κυριακάτικο παιχνίδι που σας ταιριάζει και καταπλήξτε τους αγαπημένους σας με τη μαγειρική και τη διάθεσή σας!

4μελής οικογένεια παίζει με το φαγητόΌνομα-Φαγητό-Πράγμα. Φανταστείτε να παίζετε το κλασσικό αυτό παιχνίδι, κρατώντας όμως μόνο την αγαπημένη σας κατηγορία, αυτή του Φαγητού! Διεγείρετε τη φαντασία των μικρών σας, ανακαλύπτοντας μαζί τους τα υλικά που κρύβετε στην κουζίνα σας και μάθετε από τους δικούς σας γονείς μερικά από τα αγαπημένα σας φαγητά όταν ήσασταν οι ίδιοι παιδιά. Φυσικά και θα βάλουν όλοι τα δυνατά τους για να κερδίσουν ένα παραπάνω κομμάτι από τη λαχταριστή σας Σοκολατένια τούρτα με ζύμη σοκολατόπιτας!

Μαγειρική Κρεμάλα. Ονειρεύεστε κρυφά να γίνετε ο επόμενος μεγάλος σεφ; Τότε το Κυριακάτικο Τραπέζι με την παρέα σας είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνετε την πρώτη σας δοκιμή! Προσκαλέστε τους να εντοπίσουν τα συστατικά που χρησιμοποιήσατε για τα πιάτα σας, αφού πρώτα τα έχετε κρύψει πίσω από τις παυλίτσες της γνωστής μας Κρεμάλας. Επιβραβεύστε όποιον καταφέρει να βρει τα περισσότερα με ένα ποτήρι ακόμα Mousse τριπλής σοκολάτας, που θα πάρει μαζί του φεύγοντας.

Το παιχνίδι της χαμένηςσυνταγής. Έχετε προσπαθήσει τα πάντα για να πείσετε τον έφηβο γιο σας ή την πολυάσχολη φοιτήτρια κόρη σας να μείνει μαζί σας για φαγητό το μεσημέρι -εντάξει, πρωί ακόμα γι’ αυτούς!- της Κυριακής, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία; Δοκιμάστε να τους δελεάσετε παίζοντας μαζί τους το παιχνίδι της χαμένου Θησαυρού, δηλαδή της συνταγής σας! Αφού αναζητήσετε παρέα τις αγαπημένες σας συνταγές στο stronoumetrapezi.gr αφήστε τους να μαντέψουν ποια τελικά ακολουθήσατε και, εφόσον τη βρουν, προσφέρετέ τους ένα τάπερ γεμάτο με την αγαπημένη τους Κοτόπιτα, για να μοιραστούν με τους φίλους τους στο διάλειμμα. 

Music tip: Συνοδεύστε τις μοναδικές Κυριακάτικες στιγμές σας με την ειδικά επιλεγμένη λίστα του Spotify “Board Games – by graemefenn”

Άρθρο
Συνταγή