5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας αρχάριος για τη Μαρίζ (Maryse):

5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας αρχάριος για τη Μαρίζ (Maryse):

Όχι, δεν είναι η διπλανή γειτόνισσα που μεγάλωσε στη Γαλλία… ούτε η μακρινή ξαδέρφη της κολλητής σας! Τώρα αναρωτιέστε ακόμη περισσότερο ποιά, ή καλύτερα, τι είναι αυτή η περιβόητη Μαρίζ;

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν αυτή την εκλεπτυσμένη ονομασία αυτού του πραγματικά απαραίτητου εργαλείου, μάθετε σήμερα ότι πρόκειται για μια πιο κοντή σπάτουλα ειδική:

1.  Για να απλώνετε τις κρέμες ή το γλάσο.
2.  Κατάλληλη για να αφαιρείτε εύκολα περιεχόμενο από τα πλαϊνά ενός δοχείου που        έχει σχεδόν αδειάσει (π.χ. σάλτσα)
3.  Αν δεν έχετε μαχαίρι εύκαιρο, μπορείτε να απλώσετε βούτυρο ή μαρμελάδα στο            ψωμί σας
4.  Χρήσιμη  για απαλό ανακάτεμα (π.χ. ενός μίγματος για κέικ ή muffin ή ενός ντιπ)
5.  Θα τη χρειαστείτε οπωσδήποτε αν έχετε ψήσει μια πίτα και θέλετε να την                      ξεκολλήσετε απ’ τα πλαϊνά του ταψιού, χωρίς να χαλάσετε το σχήμα της.

Άρθρο
Συνταγή