Ατζέμ πιλάφ

Ατζέμ πιλάφ

  

00:15

 
Άτομα:
4
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι καρολίνα
  • 2 φωλίτσες φιδέ
  • 6 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
  • 1 με 2 κύβους λαχανικών
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

00:15

 
Άτομα:
4
Πολύ εύκολο

Εκτέλεση

Καβουρδίζουμε στο λάδι και στο βούτυρο τον φιδέ και μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε και το ρύζι για 5 λεπτά περίπου και συνεχίζουμε το καβούρδισμα. Ρίχνουμε το νερό βραστό, τους κύβους λαχανικών και χαμηλώνουμε το μάτι. Πρίν πιεί το νερό το αποσύρουμε απο την φωτιά και το σκεπάζουμε με πετσέτα. Το αφήνουμε 5 λεπτάκια και καλή όρεξη!

Άρθρο
Συνταγή