Corndogs

Οι μικροί φίλοι θα ξετρελαθούν με αυτό το yummy snack!

Με μια ματιά

ΜΕΡΙΔΕΣ
12
ΧΡΟΝΟΣ
35 λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Εύκολο

Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με

Στιγμή που ανήκει η συνταγή

Υλικά

12

Λουκάνικα, Φρανκφούρτης

12

Ξυλάκια, καλαμάκια

150 γρ.

 Καλαμποκάλευρο

130 γρ.

 Αλεύρι γ.ο.χ.

1/2 κ.γ.

Αλάτι

1

 Πρέζα πιπέρι

50 γρ.

Ζάχαρη, κρυσταλλική

4 κ.γ.

Μπέικιν πάουντερ

1

Αυγό

240 γρ.

ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα

1
  • Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει αρκετά ρευστό.
2
  • Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα βαθύ ποτήρι.
3
  • Περνάμε τα καλαμάκια μέσα στα λουκάνικα.
4
  • Ανάβουμε το μάτι μας σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε μέσα το ηλιέλαιο και να περιμένουμε να ζεσταθεί.
5
  • Παίρνουμε τα λουκάνικα, τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το μείγμα μας και τηγανίζουμε δυο-δυο.
6
  • Τα γυρνάμε τακτικά για να ψηθούν από όλες τις πλευρές και μόλις αφρατέψουν και χρυσαφίσουν τα αφαιρούμε.
7
  • Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα επόμενα.
8
  • Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.

Tip!

Η φωτιά μας δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή καθώς αν είναι καυτό το ηλιέλαιο δε θα ψηθεί σωστά η ζύμη.

Δες τα υλικά

Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!

Δημιουργία Online Cookbook

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού