Ριζότο με σαφράν και μανιτάρια διάφορα

Ριζότο με σαφράν και μανιτάρια διάφορα

  

00:25

 
Άτομα:
2
Εύκολο

Συστατικά

  • 4 κούπ. ζωμό Κότας
  • 1 κούπ. κρασί αρετσίνωτο
  • 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 1.5 κουτ. της σούπας Ρύζι Arborio
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. της σούπας ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο
  • 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος Πλήρης
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • 3 κομματάκια μίσχος από safran
  • 2 κούπ. μανιτάρια διάφορα
  • Πιπέρι και ελάχιστο αλάτι

Απολαυστική συνταγή που μπορεί να συνοδέψει τέλεια τα πιάτα μας...

00:25

 
Άτομα:
2
Εύκολο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το σαφράν με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια μας.

Σβήνουμε με το κρασί μας και προσθέτουμε το ρύζι μας και στην συνέχεια το ζωμό μας. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να βράσει το ρύζι μας ( 3 - 4 λεπτά ).

Προσθέτουμε το ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο και την κρέμα μας. 

Τελειώνουμε με την τριμμένη παρμεζάνα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Άρθρο
Συνταγή