Τορτελίνια με κοτόπουλο και κρέμα

Τορτελίνια με κοτόπουλο και κρέμα

  

00:30

 
Άτομα:
4
Εύκολο

Συστατικά

  • 1 πακέτο τορτελίνια γεμιστά με τυρί
  • 2 φιλέτα στήθους κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια
  • ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 2 πιπεριές, κομμένες σε ψιλές φέτες (μπορεί να είναι 2 πράσινες ή 1 πράσινη και 1 κόκκινη)
  • 80 γρ. ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο
  • 250 ml ΝΟΥΝΟΥ télia! 3%
  • Φρεσκοτριμμένο αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουτ. της σούπας βασιλικός, ψιλοκομμένος

Σε ποιον δεν αρέσουν τα τορτελίνια; Ειδικά, μάλιστα, συνδυασμένα με κοτόπουλο, πιπεριές, κρεμμυδάκι, μια κρεμώδη πινελιά και άρωμα βουτύρου, είναι απλώς συναρπαστικά!

00:30

 
Άτομα:
4
Εύκολο

Εκτέλεση

Σε μία βαθιά κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα τορτελίνια, ακολουθώντας τον ενδεδειγμένο χρόνο βρασμού, όπως αναφέρεται στην συσκευασία. Μόλις ετοιμαστούν, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 

Σε μία ρηχή κατσαρόλα, σοτάρουμε σε ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε. 

Ρίχνουμε τη ΝΟΥΝΟΥ télia! 3% και βράζουμε, μέχρι να δέσουν τα υγρά. Προσθέτουμε τα τορτελίνια, πασπαλίζουμε με βασιλικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε ζεστά.

Άρθρο
Συνταγή