Χοιρινά ρολάκια

Χοιρινά ρολάκια

  
 
Άτομα:

Συστατικά

  • 5 φέτες από χοιρινό μπούτι, χωρίς το κόκαλο, πάχους 1 - 1½ εκ. η καθεμία
  • 5 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
  • 4 πιπεριές Φλωρίνης, καθαρισμένες από σπόρια και μεμβράνες και κομμένες την καθεμία κατά μήκος στη μέση λιαστές ντομάτες (από βαζάκι, σε λάδι), στραγγισμένες, ολόκληρες
  • 200 γρ. σκληρό λευκό κατσικίσιο τυρί, κομμένο πρώτα σε φέτες πάχους 1 εκ. και στη συνέχεια σε μπαστουνάκια του 1 εκ.
  • 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 
Άτομα:

Εκτέλεση

Απλώνω τις φέτες χοιρινού σε ένα μεγάλο ξύλο κοπής και τις αλείφω με τη μουστάρδα. Πάνω σε κάθε φέτα βάζω από 1 μακρύ κομμάτι πιπεριάς, 2 - 3 λιαστές ντομάτες, τυρί και μια φέτα μπέικον . Πασπαλίζω αλατοπίπερο και τυλίγω κάθε φέτα σε ρολό, περικλείοντας τα υλικά και τα στερεώνω με διχτάκι.

Άρθρο
Συνταγή