Tortelinia με προσούτο και κρέμα γάλακτος

Tortelinia με προσούτο και κρέμα γάλακτος

  

00:25

 
Άτομα:
6
Εύκολο

Συστατικά

  • 700 γρ. τορτελίνια
  • 125 γρ. προσιούτο κομμένο ζουλιέν και σοταρισμένο
  • 330 ml Κρέμα Γάλακτος  NOYNOY Πλήρης
  • 170 γρ. Παρμεζάνα Τριμμένη
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

‘Full’ στην απόλαυση, ‘full’ στη γεύση

00:25

 
Άτομα:
6
Εύκολο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente και τα στραγγίζουμε

Σωτάρουμε το προσούτο και προσθέτουμε την Κρέμα Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε

Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς

Προσθέτουμε το τυρί μας και σερβίρουμε

Άρθρο
Συνταγή