Μυστικά

Μυστικό για αφράτους κουραμπιέδες!

Το μυστικό για αφράτους κουραμπιέδες μόλις διέρρευσε! Μάθετε τα 4 μυστικά για πραγματικά λαχταριστούς κουραμπιέδες:

1.Το βούτυρο με το οποίο θα χτυπήσετε την ζάχαρη πρέπει να είναι κρύο.

2.Το χτύπημα πρέπει να γίνει σε γρήγορη ταχύτητα και για αρκετή ώρα (περίπου 20 λεπτά).

3.Tο ψήσιμο πρέπει να είναι αργό σε χαμηλή θερμοκρασία (170⁰C) , προκειμένου η ζύμη να παραμείνει μαλακή και αφράτη.

4.Αφήστε τους κουραμπιέδες να κρυώσουν καλά πριν αρχίσετε να τους καλύπτετε με ζάχαρη, ώστε να μην πανιάσουν!

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού