Ζυμαρικά με σολωμό και κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά με σολωμό και κρέμα γάλακτος

  

00:30

 
Άτομα:
2
Εύκολο

Συστατικά

  • 400 γρ. σπαγγέτι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
  • 1 φιλέτο σολομού φρέσκο ή κατεψυγμένο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 500 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Light
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 σκελ. σκόρδο
  • 2 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό μοσχάτο
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Λατρεύετε τα ζυμαρικά και δεν πλησιάζετε το ψάρι; Η συνταγή που θα λύσει το πρόβλημα σας. Με άρωμα από κρασί, βελούδινη κρέμα, λεπτή και φίνα γεύση, ξεχνάτε πως τρώτε ψάρι!

00:30

 
Άτομα:
2
Εύκολο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το σκόρδο σε μικρά κομματάκια (όχι στο multi). Τα τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν και προσθέτουμε το σολομό.

Αφού ασπρίσει και ο σολομός, τα σβήνουμε με κρασί, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Αφού πιουν το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι να  δέσει.

Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει και στραγγίσει τα μακαρόνια. Προσθέτουμε  τη σάλτσα  στα μακαρόνια μας  και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε αμέσως.

Άρθρο
Συνταγή