Πικάντικο κρέας με κάρυ

Πικάντικο κρέας με κάρυ

  

01:45

 
Άτομα:
4
Εύκολο

Συστατικά

  • 1 κουτ. του γλυκού φύλλα κάρυ, αποξηραμένα
  • 1 κουτ. του γλυκού κόλιανδρος, αποξηραμένος
  • 1 κουτ. του γλυκού κουρκουμάς
  • 1 κουτ. του γλυκού κόκκινη τσίλι πιπεριά, αποξηραμένη
  • 1 κουτ. του γλυκού ταντούρι μασάλα
  • Φρεσκοτριμμένο αλάτι
  • Πιπέρι
  • 800 γρ. σπάλα βοδινού κομμένη σε κύβους
  • 1000 ml σκούρος ζωμός κρέατος
  • 200 ml NOΥNOΥ télia! 3%
  • 80 γρ. ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο

Ξεχωριστή γεύση βοδινού στο πιάτο σας, με άρωμα κάρυ, κουρκουμά και ταντούρι μασάλα από την Ανατολή. Ιδανική συνταγή για τους λάτρεις του πικάντικου φαγητού!

01:45

 
Άτομα:
4
Εύκολο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μπαχαρικά. 

Σε μια ρηχή πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας σε ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. 

Μόλις ετοιμαστεί, πουδράρουμε με τα μπαχαρικά, σβήνουμε με τη NOΥNOΥ telia! 3%, προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε με καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ½ ώρα και μέχρι η σάλτσα να "δέσει". 

Συνοδεύουμε ιδανικά με ρύζι μπασμάτι.

Άρθρο
Συνταγή