Σπαγγέτι αλφρέντο

Σπαγγέτι αλφρέντο

  

00:25

 
Άτομα:
4
Εύκολο

Συστατικά

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 120 ml κρασί λευκό
  • 120 ml λευκός ζωμός κρέατος
  • 120 ml NOYNOY télia! 3%
  • 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Φρεσκοτριμμένο αλάτι, πιπέρι
  • Φασκόμηλο

Το σπαγγέτι αλφρέντο είναι μία από τις πιο νόστιμες συνταγές ζυμαρικών, με απίστευτη λευκή κρέμα παρμεζάνας, που μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε στο σπίτι!

00:25

 
Άτομα:
4
Εύκολο

Εκτέλεση

Για τα σπαγγέτι
Βράζουμε τα σπαγγέτι, σύμφωνα με τον ενδεδειγμένο χρόνο βρασμού που αναφέρεται στο πακέτο.

Μόλις τα ζυμαρικά είναι al dente (τρώγονται ευχάριστα, αλλά δεν είναι παραβρασμένα), απομακρύνουμε από την θερμοκρασία, στραγγίζουμε τα νερά του βρασμού, αλλά κρατάμε ελάχιστα στην κατσαρόλα. 

Προσθέτουμε μία κουταλιά ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. 

Για την σάλτσα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ζωμό, το κρασί και τη NOYNOY télia! 3%, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά κατά το ήμισυ. 

Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη κρέμα. 

Αλατοπιπερώνουμε και καρυκεύουμε με το φασκόμηλο.
 

Άρθρο
Συνταγή