Σουφλέ αυγών

Σουφλέ αυγών

  

00:40

 
Άτομα:
6
Εύκολο

Συστατικά

  • 12 αυγά, μεσαίου μεγέθους
  • 12 γρ. τυρί, τριμμένο
  • 240 ml NOYNOY Κρέμα Γάλακτος light
  • 1 κουτ. του γλυκού σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • ½ κουτ. του γλυκού μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
  • Φρεσκοτριμμένο αλάτι, πιπέρι

Μια υπέροχη παραλλαγή σουφλέ με αυγά, τυρί, σχοινόπρασο και κρέμα, που δεν θα πιστεύετε την ευκολία και τη νοστιμιά της!

00:40

 
Άτομα:
6
Εύκολο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε γρήγορα και δυνατά όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη, μέχρι το μείγμα να διογκωθεί.

Τοποθετούμε το μείγμα σε μικρές, ατομικές πορσελάνινες φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 35 λεπτά, μέχρι το σουφλέ να φουσκώσει και να πάρει χρυσοκίτρινο χρώμα!

Άρθρο
Συνταγή