Στρώνουμε Τραπέζι με

Η εταιρία

Η FrieslandCampina Hellas, η εταιρεία που ταυτίζεται ουσιαστικά με τα προϊόντα NOYNOY, καλύπτει για περισσότερα από 90 χρόνια τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη γκάμα στις κύριες κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων.

Οι αξίες μας ταυτίζονται με την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα, την ασφάλεια, τη φροντίδα, τη μητρότητα, την αφοσίωση, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και την ποιότητα διατροφής.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία οι Έλληνες καταναλωτές αγκαλιάζουν τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ, επιβεβαιώνουν τη συνέπεια με την οποία ανταποκρινόμαστε σταθερά στα ποιοτικά και γευστικά κριτήρια των καταναλωτών μας.

Η εταιρία
Στρώνουμε Τραπέζι Στρώνουμε Τραπέζι

Στρώνουμε Τραπέζι

Σε εμάς τους Έλληνες αρέσει το καλό φαγητό! Στρώνουμε τραπέζι με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Στρώνουμε τραπέζι για 2, 3, 13… σε μια επίσημη περίσταση, για ένα ρομαντικό δείπνο, για ένα γρήγορο και εύκολο γεύμα, για τους φίλους μας, όταν βλέπουμε μια ταινία ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μας αρέσει να μαζευόμαστε γύρω από ένα τραπέζι και να απολαμβάνουμε απολαυστικό, σπιτικό φαγητό. Ένα τραπέζι γίνεται η αφορμή για κουβέντα, ανταλλαγή απόψεων καθώς και για να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας.

Τα προϊόντα μαγειρικής ΝΟΥΝΟΥ γίνονται ο σύμμαχός μας και μας εμπνέουν ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο στους αγαπημένους μας.

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού