Spaghetti με σπανάκι & ψητά μανιτάρια
Εύκολη, γρήγορη και ελαφριά συνταγή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε στιγμές που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε!
Με μια ματιά
ΜΕΡΙΔΕΣ
									4
								ΧΡΟΝΟΣ
									30 λεπτά
								ΔΥΣΚΟΛΙΑ
									Εύκολο
								Η συνταγή αυτή φτιάχτηκε με
Υλικά
Υλικά για λαζάνια:
500 γρ.
spaghetti
1 
κιλό baby σπανάκι
300 γρ.
								μανιτάρια λευκά, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. 
βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
4 κ.σ. 
ελαιόλαδο
2
φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
300 ml
								ΝΟΥΝΟΥ Telia 3%
1 
κρόκο αυγού
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής με απλά βήματα
Εκτέλεση:
1
									- Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι ή μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
2
									- Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε μέσα το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
3
									- Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μόλις βράσουν τα σουρώνουμε και κρατάμε 50 ml από το νερό του βρασίματος.
4
									- Μόλις μαραθούν τα λαχανικά ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και το νερό που κρατήσαμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και σιγομαγειρεύουμε για 3 – 4 λεπτά.
5
									- Χτυπάμε μέσα σε ένα μπολ με το σύρμα χειρός την NOYNOY Telia 3%, τον κρόκο αυγού, μπόλικο αλάτι και πιπέρι και αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο σκεύος που μαγειρεύουμε.
6
									- Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δύο λεπτά και μόλις δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε.
Δημιούργησε το δικό σου Βιβλίο Συνταγών
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου
					   Βιβλίο Συνταγών με τις αγαπημένες σου δημιουργίες, σε 3 μόλις βήματα!						
					
 
						 
						
					 
			   
			   
			   
				 
				 
			 
			 
				 			   
				 			   
				 			   
				 			   
				  
				 			   
				 			   
				 			  