Συμβουλές

5 μυστικά για ένα εντυπωσιακό δείπνο την Ημέρα της Γυναίκας!

Φέτος η Ημέρα της Γυναίκας «πέφτει» Παρασκευή, κι έτσι μπορείτε να χαρίσετε μία αξέχαστη βραδιά στις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής σας στο σπίτι, χωρίς το άγχος του πρωινού ξυπνήματος. Είτε σχεδιάζετε ένα ρομαντικό δείπνο με τη σύντροφό σας, είτε μία χαλαρή μάζωξη με γυναικοπαρέα, με τις παρακάτω ιδέες είναι σίγουρο ότι θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές και θα σας ευχαριστούν για τη φροντίδα και την αφοσίωσή σας!

Πρωτοτυπήστε με μία ηλεκτρονική πρόσκληση. Κάθε σύγχρονη γυναίκα θα βρει καθημερινά λίγο ελεύθερο χρόνο να τσεκάρει τις σελίδες της στα Social Media και να επικοινωνήσει με τους αγαπημένους της. Μία σύντομη, ιδιαίτερη πρόσκληση, γραμμένη από εσάς μόνο για κείνη, θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη ειδοποίηση-έκπληξη της ημέρας της και θα την κάνει να ανυπομονεί για τη συνέχεια!

Φωτιά στα…μοβ! Το μοβ χρώμα συνδέεται με τη σύγχρονη γυναίκα, συμβολίζοντας την πνευματικότητα και τη μαχητικότητά της. Χρησιμοποιήστε το στη διακόσμηση, επιλέγοντας μοβ χαρτοπετσέτες, κεριά ή τραπεζομάντηλο. Φυσικά, τα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο τραπέζι και μερικά μοβ ζουμπούλια είναι η ιδανική επιλογή, μιας που αποδεικνύουν πόσο προσέξατε και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Δείξτε πόσο εκτιμάτε τη γυναικεία φύση. Όπως κάθε διεθνής ημέρα, η ημέρα αυτή έχει ιδιαίτερο νόημα και σηματοδοτεί τους αγώνες και την πορεία της γυναίκας ανά τους αιώνες. Τιμήστε τη σημασία της, χαρίζοντας στην καλεσμένη σας ένα βιβλίο με αποφθέγματα σπουδαίων γυναικών, ή τη βιογραφία κάποιας γυναίκας-πρότυπο για την ίδια! Μάλιστα, λόγω της ημέρας, θα βρείτε διάφορες προσφορές σε online βιβλιοπωλεία και καταστήματα.

Πείτε το με μία ταινία! Ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά ενός απολαυστικού δείπνου είναι φυσικά μία εξίσου απολαυστική ταινία, πόσο μάλλον όταν ταιριάζει και με το θέμα της ημέρας! Επιλέγοντας από το πιο κλασσικό «Η ζωή σε δύο πράξεις», που μπορείτε να παρακολουθήσετε με την εκλεκτή σας, μέχρι το πιο σύγχρονο, κοριτσίστικο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» για να γελάσετε και να αναπολήσετε με τις κολλητές σας, θα υπογραμμίσετε τον λόγο της έμπνευσής σας, που δεν είναι άλλος από την ίδια τη Γυναίκα!

Ξαφνιάστε τη…τρώγοντας! Φανταστείτε την έκφραση στο πρόσωπό της καθώς θα ανοίγει τη -μοβ- χαρτοπετσέτα της και θα διαβάζει πάνω της τους 5 λόγους για τους οποίους είναι τόσο σημαντική για εσάς…Μην ξεχνάτε πως όλη αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σ’ εκείνη και το να της το υπενθυμίσετε με έναν τέτοιο ξεχωριστό τρόπο θα τη συγκινήσει και θα θέλει να τους κολλήσει στην πόρτα του ψυγείου της, ώστε να τους διαβάζει καθημερινά!

Tip: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μενού της ημέρας, αφού στο stronoumetrapezi.gr μπορείτε να βρείτε εύκολες και απλές συνταγές, όπως αυτή του Κριθαρότου Λαχανικών, ή της γεμιστής Πανσέτας στον φούρνο, εφόσον διαθέτετε περισσότερο χρόνο και μεράκι!

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού