Συμβουλές

Iδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι

Φέτος το Πάσχα διακοσμήστε το τραπέζι σας, επιστρατεύοντας όλη τη φαντασία σας. Μερικές δημιουργικές ιδέες θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε!

Συνδυάστε παστέλ και φλοράλ αποχρώσεις

Στρώστε το πασχαλινό τραπέζι με ένα λευκό τραπεζομάντιλο και βάλτε στη μέση όμορφα βάζα με λουλούδια. Τοποθετήστε ένα σερβίτσιο σε παλ χρώματα, προσθέστε μέσα στο πιάτο κάθε καλεσμένου από ένα σοκολατένιο αυγό,  ιδανικότερα στις ίδιες αποχρώσεις και εντυπωσιάστε!

Βάλτε χρώμα

Την Κυριακή του Πάσχα, το χρώμα ταιριάζει ιδανικά στο τραπέζι σας καθώς είναι ημέρα γιορτής. Πέραν του κόκκινου χρώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλες αποχρώσεις για ακόμα πιο λαμπερή διακόσμηση.

Vintage διακόσμηση

Διακοσμήστε όμορφα τον μπουφέ σας, προσθέτοντας μία πιο vintage αισθητική. Δοκιμάστε να βάλετε γυάλινα βάζα με όμορφα λουλούδια ή χρωματιστά αυγά, ένα όμορφο στεφάνι από ξερά κλαδιά και ένα καρό τραπεζομάντηλο!

Μίνιμαλ διακόσμηση

Εσείς που προτιμάτε τη μίνιμαλ διακόσμηση, βάλτε στη μέση του τραπεζιού μερικά κλαδιά σε κυκλικό σχήμα, προσθέστε ψηλά λεπτά κεριά, και φροντίστε το σουβέρ σας να είναι σε κόκκινες – μπορντό αποχρώσεις.

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού