Συμβουλές

Πώς θα οργανώσετε το ψυγείο σας για να χωράει τα πάντα!

Ακολουθώντας αυτούς τους απλούς τρόπους θα αποθηκεύσετε όλα τα τρόφιμα σας σωστά και νοικοκυρεμένα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χώρο!

Πριν ξεκινήσετε να τακτοποιείτε το ψυγείο σας καθαρίστε πολύ καλά. Με αυτόν τρόπο πολύ εύκολα θα διαπιστώσετε ποια τρόφιμα σας είναι αναγκαία και ποια έχουν λήξει οπότε δεν τα χρειάζεστε!

Ξεκινήστε από τα χαμηλά! Οι δυο θήκες που βρίσκονται στη βάση – του κάτω μέρους- στα περισσότερα ψυγεία μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διατηρείτε λαχανικά, φρούτα και κρέατα τα οποία πρόκειται να καταναλωθούν άμεσα.

Χρησιμοποιήστε τα ράφια του ψυγείου σας με έξυπνο τρόπο. Σε κάθε ράφι μπορείτε να αποθηκεύετε και διαφορετικά υλικά όπως γαλακτοκομικά προϊόντα ή υλικά για τοστ. Σαν αποτέλεσμα θα τα ξεχωρίζετε εύκολα και θα εντοπίζετε γρήγορα ό,τι χρειάζεστε.

Τα φαγητοδοχεία σας είναι η πιο βολική λύση για να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τα φαγητά σας! Με αυτό τον τρόπο θα είναι ασφαλείς από τυχόν απροσεξίες και  έτοιμα για να καταναλωθούν όποτε θέλετε!

Εκμεταλλευτείτε τον καταψύκτη σας! Μπορείτε να οργανώσετε τον καταψύκτη σας με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εκμεταλλευθείτε έξυπνα όλους του χώρους του. Χρησιμοποιήστε τα πλαϊνά ράφια τοποθετώντας διάφανα γυάλινα βαζάκια ή πλαστικές σακουλές τροφών με φρέσκα βότανα και μπαχαρικά. Τέλος, χρησιμοποιήστε διάφανα πλαστικά δοχεία με ετικέτες οι οποίες θα αναγράφουν τα διαφορετικά είδη αγαθών που έχετε αποθηκεύσει π.χ. κοτόπουλο.

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού