Εξοπλισμός

5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας αρχάριος για τη Μαρίζ (Maryse)

Όχι, δεν είναι η διπλανή γειτόνισσα που μεγάλωσε στη Γαλλία… ούτε η μακρινή ξαδέρφη της κολλητής σας! Τώρα αναρωτιέστε ακόμη περισσότερο ποιά, ή καλύτερα, τι είναι αυτή η περιβόητη Μαρίζ;

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν αυτή την εκλεπτυσμένη ονομασία αυτού του πραγματικά απαραίτητου εργαλείου, μάθετε σήμερα ότι πρόκειται για μια πιο κοντή σπάτουλα ειδική:

1.  Για να απλώνετε τις κρέμες ή το γλάσο.
2.  Κατάλληλη για να αφαιρείτε εύκολα περιεχόμενο από τα πλαϊνά ενός δοχείου που έχει σχεδόν αδειάσει (π.χ. σάλτσα)
3.  Αν δεν έχετε μαχαίρι εύκαιρο, μπορείτε να απλώσετε βούτυρο ή μαρμελάδα στο ψωμί σας
4.  Χρήσιμη  για απαλό ανακάτεμα (π.χ. ενός μίγματος για κέικ ή muffin ή ενός ντιπ)
5.  Θα τη χρειαστείτε οπωσδήποτε αν έχετε ψήσει μια πίτα και θέλετε να την ξεκολλήσετε απ’ τα πλαϊνά του ταψιού, χωρίς να χαλάσετε το σχήμα της.

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού