5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ένας αρχάριος για τη Μαρίζ (Maryse)
Όχι, δεν είναι η διπλανή γειτόνισσα που μεγάλωσε στη Γαλλία… ούτε η μακρινή ξαδέρφη της κολλητής σας! Τώρα αναρωτιέστε ακόμη περισσότερο ποιά, ή καλύτερα, τι είναι αυτή η περιβόητη Μαρίζ;
Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν αυτή την εκλεπτυσμένη ονομασία αυτού του πραγματικά απαραίτητου εργαλείου, μάθετε σήμερα ότι πρόκειται για μια πιο κοντή σπάτουλα ειδική:
1. Για να απλώνετε τις κρέμες ή το γλάσο.
2. Κατάλληλη για να αφαιρείτε εύκολα περιεχόμενο από τα πλαϊνά ενός δοχείου που έχει σχεδόν αδειάσει (π.χ. σάλτσα)
3. Αν δεν έχετε μαχαίρι εύκαιρο, μπορείτε να απλώσετε βούτυρο ή μαρμελάδα στο ψωμί σας
4. Χρήσιμη για απαλό ανακάτεμα (π.χ. ενός μίγματος για κέικ ή muffin ή ενός ντιπ)
5. Θα τη χρειαστείτε οπωσδήποτε αν έχετε ψήσει μια πίτα και θέλετε να την ξεκολλήσετε απ’ τα πλαϊνά του ταψιού, χωρίς να χαλάσετε το σχήμα της.