Συμβουλές

70s Disco Night στο σπίτι!

Αν θέλετε να οργανώσετε μια αξέχαστη βραδιά με πολύ γέλιο και χορό, ένα theme πάρτι είναι μια πολύ καλή ιδέα… 

Λατρεύετε τη εποχή των 70s και φυσικά τη μουσική της εποχής; Αν ναι, θα σας αρέσει η ιδέα να οργανώσετε μια βραδιά 70s Disco στο σπίτι σας! Πως θα στήσετε το χώρο σας;

Καθίστε τους καλεσμένους σας σε beanbag καρέκλες. Προμηθευτείτε μπάλες disco για να κρεμάσετε απ’ το ταβάνι. Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε δικές σας χρησιμοποιώντας στρογγυλά χάρτινα καλύμματα για λάμπες, σπρέι σε διάφορα χρώματα και φυσικά πολλή χρωματιστή χρυσόσκονη! Κρεμάστε τα σε διάφορα σημεία με πετονιά.

Στήστε ένα μηχάνημα καραόκε για να θυμηθείτε όλα τα παλιά αγαπημένα σας τραγούδια! Μπορείτε ακόμη να βάλετε δίπλα ένα μπαούλο ή μεγάλο κουτί γεμάτο με αξεσουάρ όπως μαντίλια, μπαντάνες, γυαλιά, μεγάλα κολιέ, ψεύτικα λουλούδια και ό,τι άλλο έχετε στο σπίτι με το ύφος της εποχής.

Έτσι, ο καθένας που θα τραγουδάει καραόκε, μπορεί να μεταμφιέζεται στα γρήγορα! Μπόνους οι φευγάτες φωτογραφίες που θα βγάλετε! (Αν έχετε polaroid μηχανή, τιμήστε την!)

Τοποθετήστε λάμπες λάβας, για ατμόσφαιρα. Γενικά, προτιμήστε χαμηλό φωτισμό και μικρές πηγές φωτός. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις κουρτίνες σας με κουρτίνες από χάντρες.

Αν έχετε vintage παιχνίδια ή αντικείμενα, τοποθετήστε τα στο κέντρο του τραπεζιού ως σύνθεση για ντεκόρ. Παίξτε vintage 70s κλασικά παιχνίδια όπως το Clue και το Twister!

Καλή διασκέδαση!

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού