Άρωμα και γεύση, κάθε στιγμή!
Έχετε αδυναμία στις γεύσεις και θέλετε να μαγειρεύετε πιάτα με χαρακτήρα;
Προσθέστε στη στιγμή, μια τονωτική πινελιά από κόλιανδρο στο ντρέσινγκ της σαλάτας σας, μια σταλιά βασιλικό στη σάλτσα των ζυμαρικών σας ή μια απρόσμενη νότα από δεντρολίβανο στα θαλασσινά σας! Πώς; Γεμίζοντας γυάλινα δοχεία με νερό, ξύδι ή ελαιόλαδο και αρωματίζοντας το περιεχόμενό τους με τα υλικά της επιλογής σας.
Ο αρωματισμός ρευστών υλικών, σας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύετε με ακριβείς ή μικρές δοσολογίες αλλά και να χαρίζετε στη στιγμή, ιδιαίτερες γεύσεις στο φαγητό σας.
Στο ελαιόλαδο και στο ξύδι, μπορείτε να δώσετε όποια γεύση επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά όπως φρέσκα βότανα, μπαχαρικά, σκόρδο, πιπεριές τσίλι και ό, τι άλλο τραβάει η όρεξή σας! Απλά τοποθετήστε τα μέσα στα δοχεία και περιμένετε τουλάχιστον 5 ώρες προτού τα χρησιμοποιήσετε.
Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρούτα, λαχανικά ή κανέλα και να δώσετε γεύση ακόμη και στο νερό σας!