Συμβουλές

Country style στην κουζίνα σας!

Οι ψυχρές και μίνιμαλ κουζίνες, δίνουν τη θέση τους σε πιο οικογενειακά και ζεστά στυλ. Η χωριάτικη διακόσμηση φέρνει στο νου αναμνήσεις από ένα νοσταλγικό παρελθόν. Δείτε μερικούς τρόπους που θα σας δώσουν ιδέες για να αλλάξετε την κουζίνα σας!

Αν η κουζίνα σας δεν είναι διαμορφωμένη εξαρχής με ξύλα στην οροφή ή έπιπλα vintage, μπορείτε να προσθέσετε ένα ξύλινο τραπέζι, ξύλινες εταζέρες ή μεγάλα χωριάτικα πλακάκια στον τοίχο.

Το μυστικό για μια «ρουστίκ» διακόσμηση είναι η συσσώρευση αντικειμένων. Μπορείτε να κρεμάσετε μια ρουστίκ κουρτίνα, να αγοράσετε ένα ξύλινο κηροπήγιο, να διακοσμήσετε με καλάθια, να τοποθετήσετε τα πιάτα σε εμφανές μέρος. Κρεμάστε στον τοίχο σας ένα μπουκέτο ρίγανη ή λεβάντα και πλημμυρίστε τον χώρο με χρώματα και αρώματα.

Για τους τοίχους, επιλέξτε γήινα, φυσικά χρώματα, έτσι ώστε ο χώρος να αποπνέει έναν αέρα σύνδεσης με τη φύση! Ακόμα, αν το πάτωμα της κουζίνας σας είναι ξύλινο και έχει παρόμοια απόχρωση με τα έπιπλα, μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο χαλί, πιο ανοιχτόχρωμο.

Ξύλο, πέτρα, γήινα χρώματα, παλιά μέταλλα, παλιά έπιπλα, αυθεντικά υλικά και διακόσμηση vintage επανέρχονται δριμύτερα. Δώστε έναν «νοσταλγικό», σπιτικό και άνετο αέρα στην κουζίνα σας ! ​​

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού