Συμβουλές

Οργανώστε ένα ονειρικό Princess party για το κοριτσάκι σας!

Η μικρή πριγκίπισσα γιορτάζει και θέλει να καλέσει όλο το βασίλειο στο παλάτι…

Κάντε το παραμυθένιο όνειρο της εορτάζουσας κορούλας σας, πραγματικότητα! Οργανώστε ένα πάρτι για την μικρή πριγκίπισσά σας! Αν η κόρη σας έχει μια αγαπημένη πριγκίπισσα από ένα βιβλίο ή μια ταινία, βασίστε πάνω σε αυτόν τον χαρακτήρα όλο το πάρτι.

1.  Επιλέξτε πιατάκια, ποτηράκια, τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες στα χρώματα της πριγκίπισσας. Αν για παράδειγμα πρόκειται για τη Χιονάτη,  μπορείτε να έχετε ένα κίτρινο τραπεζομάντηλο, κόκκινα πιατάκια και κίτρινες χαρτοπετσέτες!
2.  Στολίστε το σπίτι με έμπνευση από τα ίδια τα παιχνίδια της κορούλας σας: Πάρτε τα πλαστικά γοβάκια, τα κρεβατάκια απ’ το κουκλόσπιτο ή ολόκληρο το κουκλόσπιτο και γεμίστε τα με γλυκά, καραμελίτσες ή σοκολατάκια.
3.  Στολίστε μικρά cupcakes με λουλουδάκια ή με μικρά παιχνιδάκια- φιγούρες (έτσι κάθε παιδάκι θα έχει κι ένα μικρό δωράκι- αναμνηστικό από το πάρτι).
4.  Φτιάξτε DIY στολίδια: Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα φανταχτερό πολυέλαιο χρησιμοποιώντας χρυσό τούλι και άσπρα φωτάκια. Κρεμάστε τα στο φωτιστικό ή στο τοίχο! Ακόμη μπορείτε να φτιάξετε στέμματα από σύρμα και να τα τυλίξετε με κορδέλλες!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μην ξεχνάτε…η έμπνευσή σας έρχεται από τα αγαπημένα παραμύθια και ταινίες της κόρης σας!

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού