Συμβουλές

Στον Κήπο με καλή παρέα!

Όταν ο καιρός το επιτρέπει μαζέψτε τους αγαπημένους σας και περάστε όμορφες, χαλαρωτικές στιγμές στον κήπο ή στη βεράντα σας…

Αν έχετε κήπο, ή και μεγάλη βεράντα, σίγουρα είναι το αγαπημένο σας μέρος το καλοκαίρι για να μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας! Διαβάστε παρακάτω ιδέες για να στολίσετε τον κήπο ή τη βεράντα για ένα γεύμα με παρέα:

Βάλτε ένα χρωματιστό τραπεζομάντηλο με λουλουδάκια ή καρό στο τραπέζι. Τοποθετήστε τα μαχαιροπίρουνα με πολύχρωμες χαρτοπετσέτες σε ένα μικρό, κεραμικό γλαστράκι. Γεμίστε το γύρω περιβάλλον με όσα περισσότερα λουλούδια μπορείτε (ακόμη και χάρτινα ή υφασμάτινα). Τοποθετείστε τα σε μεταλλικά κουβαδάκια ή ποτιστήρια.

Σερβίρετε ποτά ή χυμούς σε άδεια βάζα τα οποία μπορείτε να στολίσετε δένοντας λεπτές κορδέλες γύρω τους. Μπορείτε να στολίσετε και με μεγάλες πέτρες σε ομάδες, τις οποίες μπορείτε να γυαλίσετε με βερνίκι ή να βάψετε με σπρέι ή απλώς να τις αφήσετε με τις φυσικές του αποχρώσεις.

Χρησιμοποιείστε καλάθια και ψάθινες βάσεις για το σερβίρισμα (κάτω από τα πιάτα στο τραπέζι). Κρεμάστε μακριά μαντίλια, παρεό, κορδέλες ή περίσσια κομμάτια από ύφασμα, στα δέντρα, στον τοίχο, στην εσωτερική πλευρά μιας μεγάλης ομπρέλας, για να δώσετε μια πιο ‘μποέμ’ νότα στο χώρο.

Και τέλος, κεριά, κεράκια, φαναράκια, φωτάκια…παντού!

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού