Συμβουλές

Τι θα έλεγε το παιδί σας για ένα Superhero party γενεθλίων;

Δεν είναι μυστικό ότι τα παιδιά συχνά ταυτίζονται με ήρωες παραμυθιών ή χαρακτήρες από βιβλία, κόμικς και ταινίες. Αν το παιδί σας έχει έναν αγαπημένο υπερήρωα, τότε…

Οργανώστε ένα πάρτι γενεθλίων που θα θυμάται για πολύ καιρό το μικρό σας! Αν το παιδί σας έχει έναν αγαπημένο ηπερήρωα που θαυμάζει και παρακολουθεί με αφοσίωση, εμπνευστείτε από τον συγκεκριμένο ήρωα και στολίστε το σπίτι για το πάρτι.

Ξεκινήστε για αρχή από τα χρώματα της στολής του ήρωα. Αν για παράδειγμα πρόκειται για τον Spiderman, θα κινηθείτε σε κόκκινο, μπλε, μαύρο και άσπρο κυρίως. Τα χρώματα αυτά είναι η «παλέτα» σας για τα πιατάκια, ποτηράκια, μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες κτλ.

Φτιάξτε ένα στεφάνι- καλωσόρισμα για την πόρτα του σπιτιού:
Σχηματίστε το στεφάνι από χαρτόνι ή σύρμα. Τοποθετήστε πάνω χρωματιστά χαρτάκια για cupcakes (bonus αν βρείτε στα χρώματα της στολής του ήρωα). Διαφορετικά μπορείτε είτε να τα βάψετε με σπρέι είτε να χρησιμοποιήσετε τσαλακωμένα κομματάκια από γκοφρέ χαρτί. Έπειτα κόψτε μια φιγούρα του ήρωα (από ένα κόμικ ή μια ζωγραφιά) και κολλήστε την πάνω σε ένα κομμάτι χαρτόνι και στη συνέχεια πάνω στο στεφάνι. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και το όνομα του παιδιού που γιορτάζει.

Εμπνευστείτε από τα επιφωνήματα που βλέπουμε στα κόμικς όπως: “BOOM”, “POW”, “ZAP”, BOING” κτλ. και φτιάξτε χρωματιστά αποκόμματα χαρτιών/ χαρτονιών για να στολίσετε τους τοίχους. Φυσικά αυτή είναι μια ασχολία που μπορείτε να κάνετε μαζί με το παιδί σας στα πλαίσια της προετοιμασίας του πάρτι!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και στην κουζίνα. Μια πρόταση είναι να φτιάξετε Spiderman φράουλες: ζωγραφήστε δύο μάτια με σαντιγί (την οποία θα έχετε χρωματίσει μαύρη με ειδική χρωστική για τρόφιμα) και το εσωτερικό των ματιών με απλή άσπρη σαντιγί. Φυσικά θα είναι πιο εύκολο να σχεδιάσετε τα μάτια με ένα λεπτό σωληνάριο για σαντιγί.

Με τη βοήθεια ειδικών χρωστικών για τροφές μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο εντυπωσιακές δημιουργίες όπως, για παράδειγμα, ένα κέικ “Batman”: φτιάξτε ένα rainbow cake με τα χρώματα του ήρωα (μαύρο, μπλε, κίτρινο).
*Φωτογραφία:http//www.birthdayinabox.com/party-ideas/superhero-birthday-party.html

Αναζήτηση

Κεντρικό μενού