Παντζαροσαλάτα με χαρουποπαξιμάδια, πορτοκάλι & γιαούρτι

Παντζαροσαλάτα με χαρουποπαξιμάδια, πορτοκάλι & γιαούρτι

  

00:35

 
Άτομα:
2
Εύκολο

Συστατικά

  • Υλικά για τη σαλάτα:
  • 6 Μέτρια Παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε χοντρά κυβάκια
  • 60 γρ. Σταφίδα λευκή (Σουλτανίνα)
  • 4-5 Φύλλα baby σπανάκι
  • 1 ½  κ.γ. Σουσάμι
  • 4 Χαρουποπαξίμαδα
  • 100 γρ. Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Classic
  • Φιλέτο πορτοκαλιού
  • 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 50 ml. Μηλόξυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Σούπερ υγιεινή και εύκολη σαλάτα με εκπληκτικό άρωμα και γεύση.

00:35

 
Άτομα:
2
Εύκολο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τις σταφίδες μαζί με το μηλόξυδο και το αφήνουμε στην άκρη για 10-15 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος, στραγγίζουμε τις σταφίδες κρατώντας το ξύδι.
  2. Παίρνουμε τα χαρουποπαξίμαδα, τα ρίχνουμε στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν εντελώς.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τα παντζάρια, το φιλέτο πορτοκαλιού, τις σταφίδες, το σουσάμι, το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
  4. Έπειτα σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε το γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Classic, 3 κ.σ. από το μηλόξυδο που κρατήσαμε από τις σταφίδες, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  5. Τέλος, τοποθετούμε τη σαλάτα σε ένα πιάτο και στη συνέχεια ρίχνουμε τα θρυμματισμένα χαρουποπαξίμαδα, το baby σπανάκι και το γιαούρτι και σερβίρουμε.
Άρθρο
Συνταγή